Informatie over de Slacht en Verwerking van Natuurlijk Scharrelvlees

Informatie over de Slacht en Verwerking van Natuurlijk Scharrelvlees
13 juli 2018 Natuurlijk Scharrelvlees

Er wordt veel gezegd en geschreven over het slachtingsproces door veehouderijen, dierenbescherming en media in het algemeen. Om de fabels van de feiten te onderscheiden willen wij jou graag vertellen hoe onze dieren worden geslacht. Wij vinden dit belangrijk. Omdat wij hier regelmatig vragen over krijgen willen wij hier graag open en duidelijk in zijn.

Vrijwel alles draait in een slachterij om dierenwelzijn, hygiëne, voedselveiligheid en controle van het vee én vervolgens van het vlees. Als leverancier van Scharrel en Biologisch vlees vinden wij dierenwelzijn extra belangrijk. Bij ons worden kleine aantallen dieren geslacht, is het proces overzichtelijk en gericht op handmatig werk. Er is tijd en gelegenheid om het werk goed te doen. Dit geldt niet alleen voor onze mensen bij het slachten, maar ook voor de controleurs van NVWA en van de Scharrel- en Biocontrole.

Over het slachten zijn nog veel meer dingen te vertellen: lees meer over ons slachtingsproces. Indien je na het lezen van deze documentatie nog vragen hebt over de slacht en verwerking van onze dieren, kun je hierover contact opnemen via: info@bonvivant-vlees.nl.

 

Meer weten over Natuurlijk Scharrelvlees:

icon box image

Versheid

Ons Scharrelvlees wordt lokaal geproduceerd en verkocht waardoor je het meest verse stukje vlees krijgt.

icon box image

Smaak

Het stukje vlees van Natuurlijk Scharrelvlees is puur natuur en hierdoor ook vol van smaak. En dat proef je! Hiermee bereid je in een handomdraai je biefstuk.

icon box image

Kwaliteit

Ons vlees is van hoogstaande kwaliteit. Het vlees is stevig en mals omdat onze dieren veel tijd en ruimte hebben gehad om te groeien.