Onze slagers vind je door heel Nederland. Slagers die echt Nederlands Scharrelvlees verkopen van Natuurlijk Scharrelvlees zijn hier te vinden. Neem gerust even een kijkje om te zien of er ook eentje zit bij jou in de buurt! Op het moment zijn er ruim 30 slagers die scharrelvlees van ons afnemen.
Wat onze slagers belangrijk vinden is om precies te weten wat zij hun klanten verkopen en waar het vandaan komt. Daarom kiezen zij voor Natuurlijk Scharrelvlees. Ook maken zij veel producten nog zelf op ambachtelijke wijze. Worst, ham, rollades en alles wat daar tussen zit, bereiden zij zelf. Daardoor kunnen ze hun goede kwaliteit garanderen.
“Doordat scharrel vee veel naar buiten mag kunnen ze veel bewegen. Goed gebruik van hun spieren resulteert in steviger vlees.”
Onze slagers vind je door heel Nederland. Slagers die echt Nederlands Scharrelvlees verkopen van Natuurlijk Scharrelvlees zijn hier te vinden. Neem gerust even een kijkje om te zien of er ook eentje zit bij jou in de buurt! Op het moment zijn er ruim 30 slagers die scharrelvlees van ons afnemen.
Wat onze slagers belangrijk vinden is om precies te weten wat zij hun klanten verkopen en waar het vandaan komt. Daarom kiezen zij voor Natuurlijk Scharrelvlees. Ook maken zij veel producten nog zelf op ambachtelijke wijze. Worst, ham, rollades en alles wat daar tussen zit, bereiden zij zelf. Daardoor kunnen ze hun goede kwaliteit garanderen.
“Doordat scharrel vee veel naar buiten mag kunnen ze veel bewegen. Goed gebruik van hun spieren resulteert in steviger vlees.”
Slager Johan Tichelaar bijvoorbeeld heeft zijn liefde voor het vak niet van een vreemde. Pake Tichelaar had een slagerij in Franeker. Hier was Johan vaak te vinden. “Later werd ik leerling slager in Leeuwarden en deed ik de slagersvakschool, waarna ik in Harlingen ging werken. In 1978 kreeg ik de kans om aan de Nauwe Noorderhorne in Sneek een slagerij over te nemen. Inmiddels zit ik hier al weer zo’n 32 jaar. Ik heb vijf mensen in dienst, waaronder een talentvolle leerling slager”.
Wij leveren aan ambachtelijke slagerijen die uitsluitend met scharrelvlees werken. Waarom deze slager kiezen voor scharrelvlees? “Die dieren hebben het beter gehad, het is puur natuur, het vlees ziet er ook veel mooier uit. Bovendien zijn ze niet volgestopt met antibiotica en andere middelen. Je proeft het verschil”, zegt Johan Tichelaar.
Ook slagerij het Oude Ambacht in Den Haag kiest al 18 jaar bewust voor scharrelvlees. Ineke Warrington zegt “wij hebben ervoor gekozen om scharrelvlees te verkopen omdat wij het belangrijk vinden dat het goed gesteld is met het dierenwelzijn”. Zowel het Oude Ambacht als Michel Welling in Huizen zien dat ook steeds meer jonge mensen de weg weten te vinden naar de slagerij. Michel Welling “op zaterdag zien we ineens veel mannen in de winkel die echt komen voor de stoere stukken vlees”.
Ons scharrelvlees is te verkrijgen bij ruim 30 ambachtelijke kwaliteitsslagers, verspreid over het hele land.
Het stukje vlees van Natuurlijk Scharrelvlees is puur natuur en hierdoor ook vol van smaak. En dat proef je! Hiermee bereid je in een handomdraai je biefstuk.
Ons vlees is van hoogstaande kwaliteit. Het vlees is stevig en mals omdat onze dieren veel tijd en ruimte hebben gehad om te groeien.
Meer weten? Neem contact met ons op
Contact